Győr

12. Boogiefeszt - Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál

Fesztivál

Már 12. alkalommal nyitja meg kapuit hazánk legnagyobb boogie woogie fesztiválja! A hagyományokhoz híven a Boogiefeszten a stílus legkiválóbb hazai és külföldi előadói érkeznek Győrbe. A Boogie Show nagykoncertek során a vérbeli blues számok, lendületes rock and roll dalok és őrületes tempójú boogie-k a város legpatinásabb koncerttermében, azaz a Richter-teremben várják a rajongókat. A nagy érdeklődésre való tekintettel ebben az évben is dupla előadással készülnek a szervezők. Pörgős hangszerszólók, akrobatikus táncmozdulatok, jókedv és hamisítatlan boogie woogie hangulat…mindez egy színpadon!

Kiket láthatnak és hallhatnak a fesztiválra ellátogatók? Egy Guinness rekorder virtuóz boogie zongoristát, egy karizmatikus francia előadóművészt, a hazai rock and roll zenei élet sztárzenészeit, külföldi profi táncosokat…és további meglepetésvendégeket. Mindez a fesztivál házigazdája, a Dániel Balázs Trió főszereplésével válik egésszé, akik virtuóz show-elemeikkel, zenei bravúrjaikkal, és elmaradhatatlan ütős poénjaikkal teszik fel az "i"-re a pontot. A 12. Boogiefeszten bármi megtörténhet… és meg is fog! Ne hagyja ki decemberben Magyarország legizgalmasabb boogie woogie fesztiválját!

FELLÉPŐK

Marót Viki & Novai Gábor és a Kulturvokál (HU), Nico Brina (CH), Jean-Pierre Bertrand (FR), Nils Andrén & Bianca Locatelli (SWE/IT), Markus Kakuska & Jessica Kaiser (AT), Pleszkán Écska (HU), Koch Barnabás & Zink Ferenc (HU), házigazda: Dániel Balázs (HU)

PROGRAMOK

A 12. Boogiefeszt programkínálata idén is minden érdeklődő számára tartogat nézni-, hallgatni- és táncolnivalót. Akik először találkoznak ilyen vérpezsdítő dallamokkal, azok is könnyen ráhangolódhatnak a boogie ritmusára, hiszen december 12-én egy ingyenes koncerttel veszi kezdetét a fesztivál a győri ÁRKÁD üzletházban.

A Boogiefeszt várva várt nagykoncertje, a Boogie Show 2019-ben ismét több alkalommal lesz látható a fesztivál keretében, hogy mindenki részesülhessen a boogie hangulatból. A pénteki és szombati nagykoncertek zenei programja megegyezik, vagyis egyforma előadást láthat a két napon a közönség! Az állótapsos őrület szokás szerint nem ér véget az esti koncertek utolsó hangjaival.
Péntek és szombat este Boogie Afterparty várja azokat, akik beleszerettek a műfajba, és éreznek még magukban annyi energiát, hogy akár hajnalig ropják.

További információ

DEC.
13-tól
DEC.
15-ig
E-jegy
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×