Ajándékkártya

A Jegymester ajándékkártya ezen az oldalon, a Jegymester webáruházban vásárolható meg, 2000 forinttól 200.000 forintig tetszőleges induló összeggel tölthető fel. A vásárlás megkönnyítése érdekében a Jegymester felajánl 5000, 10.000, 15.000, 20.000 és 50.000 forintos feltöltéseket. Az ajándékkártyán lévő összeg a Jegymester webáruházban költhető el, felhasználható egy vagy több vásárlásra, illetve kombinálható bankkártyás fizetéssel.

  • A Jegymester Ajándékkártya egy plasztikkártya, amelyhez a vásárló tokot és borítékot kap. A kártyatok belső oldalára lehetőség van személyes üzenetet írni. Az ajándékkártya váltásakor a feltöltött összegen túl kártyakezelési költséget számítunk fel. Az ajándékkártya (kizárólag) kinyomtatott utalvány ellenében átvehető személyesen, vagy kérhető házhozszállítással vagy postázással.
  • A Jegymester Webkártya az ajándékkártya virtuális változata. Vásárlói nem kapnak plasztikkártyát, csak egy kártyaszámot, amelynek segítségével a webáruházban fizethetnek. Kártyakezelési költséget nem számítunk fel. Egyebekben az ajándékkártyával azonos módon használható.

Az ajándékkártya nem névre szóló. Az ajándékkártya a feltöltéstől számítva egy évig érvényes. A kártyán lévő összeg készpénzre nem váltható. Utólagos feltöltés, illetve különböző kártyákon lévő összegek összevonása nem lehetséges.

A vásárlás végén kapott kártyajelszó szükséges az online vásárláshoz. Az ajándékkártyákat nem szükséges aktiválni. A korábbi aktiválás művelet megszűnt.

Az ajándékkártya használatának részletes szabályai megtalálhatók itt: Üzletszabályzat – Általános Szerződési Feltételek

Vásárlás
Ajándékkártya
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×