Témakörök Bezárás

A jegyek küldése GLS-sel

Ön kérheti azt, hogy megvásárolt jegyeit a GLS (General Logistics Systems) csomagküldő szolgálattal küldjük el az Ön címére. Saját nyomtatású jegyek esetén, valamint néhány intézmény jegyeinek esetén a GLS nem választható. A GLS-sel Magyarországra és Európa országaiba kérhet házhozszállítást.

GLS-sel történő szállítás esetén szállítási díjat számítunk fel, amelynek aktuális összegét Díjtáblázatunkban tekintheti meg. A szállítási díj összege függ a célországtól és a küldemény értékétől.

A jegyeket Magyarországra a vásárlást követő második vagy harmadik munkanapon 8 és 17 óra között kézbesíti Önnek a GLS. Esetleges sikertelen kézbesítés esetén a GLS másodszor is (ingyenesen) megkísérli a küldemény kézbesítését. Kérjük, hogy a kézbesítési címet és postai irányítószámot pontosan adja meg! A cím mellett telefonszám megadását is kérjük, hogy kézbesítési probléma esetén a GLS futárja ezen a számon kereshesse Önt. A kézbesítéshez megadott cím eltérhet az Ön rendszerünkben nyilvántartott postai levélcímétől.

© 2021 Jegymester Kft. Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva. - port.hu