Témakörök Bezárás

A jegyvásárlás: áttekintés

Technikai követelmények

A Jegymester Webáruház oldalai ma használatos asztali gépes böngészőkkel helyesen használhatók, kivéve az Internet Explorer (elavult) 9-es és régebbi verziói. Egyes mobil eszközökön a webáruház bizonyos részei nem jelennek meg helyesen. A böngészőprogramban a cookie-k használatának engedélyezettnek kell lennie!

A jegyvásárlás lépései

A jegyvásárlás a következő fő lépésekből áll:

Bizonyos előadásokra a vásárló a vásárlás végén elektronikus utalványt kap. Ezzel az előadásra belépni nem lehetséges. A jegyek átvételére a következő lehetőségek vannak:

E-jegy esetén nincs szükség jegyátvételre, mivel a jegyeket a vevő magának nyomtatja ki a vásárlási folyamat végén. További tudnivalók az e-jegyekről

Megjegyzés: Néhány nagyobb színház, intézmény esetén egy vásárlás során nem lehetséges vegyesen megvenni különböző intézmények jegyeit. Például az Operaház és a Vígszínház jegyét nem lehet egy vásárlással megvenni - ezt két külön vásárlási tranzakcióval tudja elvégezni.

Az online jegyértékesítés a Jegymester Kft. szolgáltatása.

Díjak és költségek

A jegyek árán felül a következő díjakat számíthatjuk fel a jegyértékesítési szolgáltatás ellenértékeként:

Számlaadás

A vásárlásról minden esetben elektronikus számlát bocsátunk ki, amelyet a vásárlás után e-mailben küldünk el a vevő címére. Az elektronikus számla PDF formátumú, eladó által elektronikusan aláírt, időbélyeggel ellátott dokumentum. PDF dokumentumolvasó szoftverrel (Adobe Reader) tekinthető meg, nyomtatható ki.

© 2022 Jegymester Kft. Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva. - port.hu