Témakörök Bezárás

Fizetésmódok

A jegyeket kifizetheti

Utánvét, átutalás, SZÉP kártyás és egyéb fizetési módok nem lehetségesek.

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat jegyeket. Az internetes bankkártyás fizetés lebonyolítása banki szolgáltatás. Honlapunkon a SimplePay, OTP Bank és a CIB Bank fizetési szolgáltatása közül választhat. Jegyei kiválasztása és az adatai megadása után a kiválasztott bank weblapjára kerül, ahol titkosított kommunikációval lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Ez biztosítja azt, hogy az Ön bankkártya-száma nem kerülhet illetéktelen személyek birtokába - beleértve a Jegymestert és a színházakat is.

Bankkártya-típusok

Internetes vásárlásra a következő kártyatípusok használhatók:

Melyik bankot érdemes választania az internetes fizetéshez?

Honlapunkon Önnek módjában áll választani, hogy három bankkártyás online fizetési szolgáltatónk, a SimpePay, CIB Bank és az OTP Bank közül melyiket vegye igénybe.

SimplePay

A SimplePay az OTP Mobil Kft. szolgáltatása. A SimplePay-nél a fizetés lehetséges bármilyen online fizetésre alkalmas bankkártyával vagy Simple fiókkal. Használatához nincs szükség Simple fiókra vagy előzetes regisztrációra. A bankkártyás fizetés során az alábbi, Az internetes bankkártyás fizetés módja pontban leírt adatokat kell megadnia. Használata során a felhasználó megadott neve és e-mail-címe átadásra kerül az OTP Mobil Kft., mint adatkezelő részére.

További információ: simple.hu/simplepay

Az internetes bankkártyás fizetés módja

A bankkártya-adatmegadó lapon a következő adatokat kell megadnia:

Sikeres fizetési tranzakció után a bank egy ún. engedélyezési számot bocsát ki, amely az Utalvány lapon jelenik meg. Javasoljuk, hogy ezt az oldalt nyomtassa ki és tegye el.

Sikertelen fizetési tranzakció esetén honlapunkon hibaüzenetet kap, amelyet a banki szolgáltatótól kapott hibakód alapján jelenítünk meg. A kártyával vagy a bankszámlával kapcsolatos hibákról bővebb felvilágosítást a Jegymester Kft.-től kérjen (info@jegymester.hu e-mail címen), vagy az Ön kártyájának kibocsátó bankjától. A tranzakció esetleges visszautasításának okáról általában csak a kártyakibocsátó bank tud pontos felvilágosítást adni!

További tudnivalók a bankkártyás fizetés biztonságáról

A bankkártya adatainak megadásakor - mindkét fizetési szolgáltató esetében - az Ön böngészőprogramja közvetlenül a bank szerveréhez kapcsolódik. Ilyenkor az adatcsere az SSL (Secure Socket Layer) elfogadott titkosítási eljárással történik. A bank rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének túlnyomó többsége ezt a titkosítási módot alkalmazza. Az Ön által használt böngészőprogram az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetők.

További információ:
Súgó - Részletes tájékoztató a bankkártyás fizetésről
CIB Bank honlapja
OTP Bank honlapja

Fizetés PayPallal

PayPal elektronikus számlával rendelkező felhasználók számára. Csak 5000 Ft-os vásárlás felett használható, és 3% kezelési költséget számolunk fel.

Fizetés Jegymester Ajándékkártyával

A fizetéshez felhasználhatja a Jegymester Ajándékkártyán lévő egyenlegét. Ha ez az egyenleg nem elegendő a fizetendő összeg kiegyenlítéséhez, akkor a maradék részt bármely más fizetési móddal egyenlítheti ki.

Ajándékkártyával történő fizetéskor meg kell adnia a kártya számát és a kártyajelszót, amelyet aktiváláskor adott meg. Nem lehet fizetni olyan ajándékkártyával, amely még nem lett aktiválva, vagy érvényességi ideje lejárt.

További információ a Jegymester Ajándékkártyáról

Fizetés MasterPass-szal

MasterPass digitális tárca segítségével könnyen, gyorsan, biztonságosan fizethet, mobilalkalmazáson keresztül.
Részletes tájékoztató itt: http://www.mastercard.com/hu/consumer/masterpass.html

Fizetés Paysafecarddal

A paysafecard egy olyan fizetési szolgáltatás, amelyhez nincs szükség sem bankkártyára, sem bankszámlára. A paysafecardot a meghirdetett értékesítési pontokon vásárolhatja meg.

További információ


© 2021 Jegymester Kft. Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva. - port.hu