Radnóti Miklós SzínházA RADNÓTI SZÍNHÁZ EGÉSZSÉGVÉDELMI RENDELKEZÉSEI A JÁRVÁNYVESZÉLY IDŐSZAKA ALATT

A pandémia miatt kialakult helyzet miatt az alábbi egészségügyi óvintézkedéseket tesszük és kérjük nézőinktől minden helyszínünkön: Radnóti Színház, Radnóti Tesla Labor, Keres Emil Próbaterem, József Attila Színház és Ódry Színpad (utóbbi kettőnél egyeztetve a vezetőséggel).

Az esetleges további korlátozásokra való tekintettel fenntartjuk a jogot, hogy a vírushelyzet függvényében limitáljuk az előadásainkra váltható jegyek számát. Mivel naponta változhat a helyzet, ezért elképzelhető, hogy az így teltházassá vált előadásokra újabb jegyeket teszünk elérhetővé közvetlenül az előadás napján vagy az azt megelőző napokban. Érdemes figyelni a híradásainkat és kapcsolatban lenni a jegyirodánkkal (szervezes@radnotiszinhaz.hu és 06 20 363 4468).

Amit kérünk:

::: Kérjük, hogy csak tünetmentesen jöjjön az előadásokra (influenzára jellemző tünetek: láz, köhögés, nátha)!

::: Kérjük, hogy belépéskor és az előadás szünetében is használja a kihelyezett érintés nélküli kézfertőtlenítőt!

::: Ne felejtse otthon a maszkját, melyet kérünk folyamatosan viselni a színház területén, valamint az előadás alatt is! (Előadás alatt nekünk az is megfelel, ha kendővel takarja el az orrát és a száját.)

::: A pénztárban és a büfében kérjük, a kártyás fizetést részesítse előnyben!

::: Ha Ön késős típus, számoljon plusz 3 percet a lázmérésre és kézfertőtlenítésre, ennyivel előbb érkezzen meg, mint szokott

Amit teszünk:

::: Az előadások előtt a főbejáratnál minden nézőnek lázat mérünk, akinek 37,5 vagy 37,5 feletti a testhője, vagy az influenzára jellemző tünetei vannak, akkor a színházba nem jöhet be, és a jegyét visszatérítjük.

::: Az előtérben 2 helyen, a nézőtér jobb és bal oldali ajtajánál érintés nélküli kézfertőtlenítőt helyeztünk el.

::: Az előadás előtt és a szünetben fertőtlenítő takarítást végzünk a mosdókban és a nézőforgalmi terekben (alkoholos törlőkendővel kezeljük a székeket, karfákat, kilincseket, pultokat stb.).

::: Az előadás előtt, valamint a szünetben levegőtisztítást alkalmazunk (légfertőtlenítő aerosollal).

::: Minden nézőteres és pénztáros munkatársunk maszkban dolgozik.

::: Egészségvédelmi szempontok miatt nézőinktől kérhetjük a helyváltoztatást.

::: Amennyiben szüksége van maszkra, a pénztárban vagy a nézőtéri felügyelőnél vásárolhat egyszerhasználatos (350 huf) vagy Radnóti logóval márkázott maszkot (2000 huf). Ez utóbbi vásárlásával támogatja a színházunkat.

::: A nézőtéri büfénkben kesztyűben és maszkban szolgáljuk ki Önt, ahol csak csomagolt élelmiszert árulunk, ahogy eddig is és az italkínálást is a helyzethez igazítottuk.

::: Korábban, 18.15-kor nyitjuk a színház kapuit.

::: 20 perccel korábban beengedjük a nézőtérre a közönséget, hogy ne az előcsarnokban tömörüljünk.

::: szeptember 7-én döntöttünk arról, hogy a Radnóti Színházban 190 főben limitáljuk a nézőszámot oly módon, a Radnóti nézőterének erkélyét különítettük el: két hely után kihagyunk egy ülőhelyet, aki így szeretne előadást nézni, az erkélyre váltson jegyet. A Radnóti Tesla Laborban is csökkentettük, szellősebbé tettük a saját előadásaink nézőterét, ugyanígy jártunk el a Keres Emil Próbaterem előadásaival is. A teltházas előadásainknál már nem tudjuk alkalmazni a limitet.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
A Radnóti Színház vezetősége


INFORMÁCIÓ
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×