Fővárosi Állat- és Növénykert

1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.
térkép
 


2019. február 14-17.
Négynapos Valentin-akció az Állatkertben!


A Valentin-nap alkalmából idén is „Ölelés” dupla belépőjegy akcióval várunk titeket az Állatkertben!

Mindazok, akik 2019. február 14-17. között eljönnek hozzánk és megölelik egymást a bejáratnál, ketten egy belépőjeggyel jöhetnek be!*

*Az ajánlat egyéb akciós ajánlatokkal nem összevonható! Kizárólag a teljes árú (gyermek, diák, felnőtt, senior) egyedi belépőkre vonatkozik. Két eltérő korú tagból álló pár esetén a magasabb árkategóriájú jegyet kell megváltani. A kedvezmény csak az akció napján személyesen, az állatkerti jegypénztárakban megvásárolt belépőjeggyel vehető igénybe.
Az akció keretében megvásárolt jegy érvényessége nem hosszabbítható meg, és a jegy nem váltható vissza. Online illetve elővételben megvásárolt jegyekre, valamint bármely egyéb belépésre jogosító kuponra, kedvezményes jegyre vagy bérletre az akció nem vonatkozik.

Fővárosi Állat- és Növénykert
Holnemvolt Vár

Az 1866-ban megnyílt Fővárosi Állat- és Növénykert a világ egyik legrégebbi állatkertje, s egyben a világ vezető állatkertjeinek is egyike. Békebeli hangulatot árasztó műemléki környezetben, mégis korszerű elhelyezési feltételek mellett több mint 850 állatfajt láthat a közönség a világ minden tájáról. Az érdekes, és sokszor őshazájukban már nagyon megritkult, veszélyeztetett állatok jó része rendszeresen szaporodik, így sok helyen látni kisállatokat, kölyköket, fiókákat. Számos bemutatóhelyen be is lehet menni az állatok közé. A kert nemcsak állat-, hanem növénykert is, a szépen gondozott parkban kétezernél is több növényfaj pompázik. A látogatókat sok különleges élmény várja, a fókatréningtől az „Állatok akcióban” című bemutatón át egészen a különféle látványetetésekig. Az „állatos” és „növényes” látnivalók és programok mellett étterem, cukrászda, falatozók, játszóterek és sok más szolgáltatás járul hozzá a látogatói élményhez. Rendszeresek a kulturális programok, koncertek, kiállítások is.
2018 decemberében nyílt meg a Cápasuli a Holnemvolt Vár területén, ahol kölyök cápákkal, rájákkal és más vízi élőlényekkel találkozhatnak a látogatók.

Állatkert Budapest szívében

Különleges kisállatok, állatközeli élmények, mesés kalandok és önfeledt játék vár rád. A Patakatlanba visszatértek a tevék, a Simogatóban etethetsz szelíd szarvasokat és kecskéket, a Majorságban tarka bocikkal, rackákkal és malacokkal találkozhatsz. Majd feltárja kapuit a Hetedhét Palota. Kalandozz hét mesés történet csodás világában, fejtsd meg a rejtélyeket, és teljesítsd a küldetést! A Mesterségek Udvarában kipróbálhatod magad pékként, cukrászként, vagy papírmerítőként is, a nosztalgiafotó műteremben régi korok viseleteit felöltve örökíttetheted meg magad száz éves felvételek stílusában. Tehetsz egy kört a felújított Körhintán, vagy megnézheted hogyan fejlődnek diákjaink a Cápasuliban.

Állatos mesék - Mesés állatokINFORMÁCIÓ
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×