Vasarely Múzeum

1033 Budapest, Szentlélek tér 6.
térkép
 


A múzeum 2020. szeptember 26-tól, szombattól nyit ki ismét a látogatók számára kizárólag hétvégén, szombati és vasárnapi napokon, 11.00-16.00 óra között (pénztárzárás 15.15).

A Szépművészeti Múzeum Vasarely Múzeuma gyűjteményét Victor Vasarely a nyolcvanas évek elején adományozta a magyar államnak. A múzeum 1987-ben nyitotta meg kapuit a közönség előtt, azóta az egyik leggazdagabb Vasarely gyűjtemény Közép-Kelet Európában. A több mint négyszáz ‒ egyedi és sokszorosított ‒ alkotást tartalmazó kollekció alapos áttekintést nyújt a művész életművéről a korai, még Magyarországon készült reklámgrafikáktól a hatvanas-hetvenes évekből származó op art művekig és plasztikai munkákig. A Vasarely Múzeum 2006-tól kortárs képzőművészeti műhelyeknek is otthont ad; rendszeres kiállító a C3 Alapítvány és a Nyílt Struktúrák Művészeti Egyesület (OSAS).

Kérjük, jegyvásárlás előtt tájékozódjon a múzeum honlapján a belépőjegyek áráról és az igénybe vehető kedvezményekről, valamint a múzeum nyitvatartásáról, illetve az esetleges korlátozásokról.


Az állandó kiállításra váltott jegy feljogosít az időszaki kiállítások megtekintésére is.
Időszaki kiállítás: Fény – Mozgás – Illúzió (2020. szeptember 26 – november 15.)
https://vasarely.hu/vasarely_kovetkezo_kiallitasok/feny-mozgas-illuzio-123167

INFORMÁCIÓ


1033, Budapest Szentlélek tér 6.
Telefon: + 36 1 388 7551
email: vasarely@szepmuveszeti.hu

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×