Pinceszínház

1092 Budapest,Török Pál u. 3.
térkép
 

Maximális biztonság a Pinceszínházban

Végtelen boldogság számunkra, reméljük Önöknek is, hogy fél év - a tavaszi kényszerleállás, majd a nyári szünet - után újra játszhatunk, újra találkozhatunk Önökkel!

A Pinceszínház mindent megtesz mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében. Szigorú szabályok mentén - amelyeket, ha mindannyian betartunk - biztosak vagyunk benne, hogy újra felejthetetlen színházi élményeket élhetünk át közösen!

- a bejárati ajtónkban lázat mérünk

- kézfertőtlenítőket helyezünk el a nézőtéri tereinkben

- előadásainkon, illetve a közönségforgalmi tereinkben kötelező a maszk viselése! Színházunkban maszk vásárlására van lehetőség.

- az előadások kezdése előtt az eddigieknél korábban nyitjuk a nézőterünket, hogy a nézőink egyenletesen, elnyújtottan tudjanak helyet foglalni

- a nézőtéri beengedés előtti várakozás ideje alatt és a több felvonásos előadások szünetében kérjük, használják a klubtermünket, a Gershwin termet is

- a nézőtéri helyeinket csökkentett számban nyitjuk meg, hogy nézőink - ha úgy szeretnének - elszórtan is helyet tudnak foglalni.

- munkatársaink az eddigieknél is gyakrabban takarítanak, fertőtlenítenek


- minden nap végén ózonos tisztítógépeket használunk

- rendszeresen szellőztetünk

- betegség tüneteivel kérjük, ne látogassák az előadásainkat, jegypénztárunk e-mailben és telefonon segít másik időpontot találni (penztar@pinceszinhaz.hu , 1/218 0116)

Élményekben és gondolatokban gazdag, jó szórakozást kívánunk a Pinceszínház előadásaihoz!

Szeptember 10-én kezdünk!

INFORMÁCIÓ
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×