Átrium

1024 Budapest, Margit körút 55.
térkép
 

Kedves Közönségünk!

A március 11. és május 31. között elmaradt előadásokat pótolni szerettük volna, de a COVID-19 járványveszély elhúzódása, illetve a nyári programok tervezése miatt ez sajnos nem lehetséges megoldás, ugyanis minden kitűzött előadás pótlására a nyári időszakban nincs mód. E probléma orvoslására a lehetőségek között szerepeltetjük a jegyek beváltását a júliusi előadásokra, illetve az ingyenes Átrium Baráti Kör tagságot azok számára, akik jövő évados voucherre (ajándékutalványra) cserélik be jegyeiket, ezzel a lehetőséggel az érintettek előbb tudnak a nekik időpontban megfelelő jegyhez jutni a következő hónapokban, mint a többi jegyvásárló, ezzel – és más intézkedésekkel is – próbáljuk segíteni, hogy mindenki minél előbb megnézhesse a kívánt előadást.

Az elmaradt előadások jegyvásárlói az alábbi lehetőségek közül választhatnak, amennyiben AZ ÁTRIUM JEGYPÉNZTÁRÁBAN vagy A JEGYMESTER.HU ÉRTÉKESÍTŐ RENDSZERÉBEN vásároltak jegyet:

1.) #neváltsdvissza Köszönjük, ha csatlakoznak a Ne váltsd vissza! mozgalomhoz, amely a kulturális szervezeteknek nyújt jelentős segítséget az újranyitásban, számunkra ez magánszínházként különösen jelentős. Amennyiben tehát Ön a jegy árával támogatná az Átrium működését, ami nagyon sokat segít színházunk fennmaradásában, kérjük, 2020. július 17-ig írjon egy emailt a jegy@atrium.hu címre az előadás időpontjának és a jegy azonosítóinak megjelölésével, hogy egyéves Átrium Baráti Kör-tagságát, amellyel a havi jegyvásárlás kezdete előtt, elővásárlással biztosíthatja helyét produkcióinkra, aktiválhassuk. Ugyanezt megteheti személyesen is az Átrium jegypénztárában, 2020. június 24. és július 17. között minden hétköznap délután 1 és este 7 óra között.

2.) Amennyiben Ön a jegyeit értékében szeretné beváltani a júliusi előadásokra, június 26-án, pénteken délután 2 órától július 17-ig megteheti kizárólag személyesen, az Átrium jegypénztárában a készlet erejéig.

3.) Amennyiben Ön megváltott jegyeit Átrium ajándékutalványra váltaná át, kérjük, kattintson ide, és töltse ki űrlapunkat 2020. július 17-ig. Ezzel a megoldással a megváltott jegyek értékében színházunk bármely saját előadására 2021. július 15-ig beváltható utalványt adunk a megváltott jegyek helyett a 2020/21-es évadra. Aki ajándékutalványra váltja jegyeit, annak ajándékba adunk félévi tagságot az Átrium Baráti Körben, amellyel a havi jegyvásárlás kezdete előtt biztosíthatja helyét elővásárlással produkcióinkra a jövő évadban. Ugyanezt megteheti személyesen is az Átrium jegypénztárában, 2020. június 24. és július 17. között minden hétköznap délután 1 és este 7 óra között. A Jegymester ügyfelei online nem tudják jegyeiket beváltani, kérjük, fáradjanak be a jegypénztárba!

4.) Amennyiben Ön a megváltott jegyek árát szeretné visszakapni, kérjük, a jegyekkel, továbbá lehetőség szerint a számlával együtt fáradjon be az Átrium jegypénztárába, 2020. június 24. és július 17. között bármely hétköznap délután 1 és este 7 óra között, ahol a legfeljebb 20 ezer forint összértékű jegyek árát visszafizetjük, a sztornírozott számlát helyben átadjuk, a 20 ezer forint feletti összértékű jegyek árát pedig a kérdőívek lezárását követő 30 napon belül visszautaljuk, a sztornírozott számlát megküldjük, amennyiben visszatérítési igényéhez kapcsolódó űrlapunkat ott helyben kitölti, megadva rajta bankszámlájának adatait. A rendelkezési nyilatkozat megtételének határideje: 2020. július 17.

- - -
Kérjük, ha lehetőségeik megengedik, az 1.), 2.), 3.) verzió körül válasszanak, mert, mint azt biztosan tudják, az Átrium az elmúlt másfél év kormányzati elvonásai miatt már a pandémiás időszak előtt is kritikus anyagi helyzetben volt, az állapotot a veszélyhelyzet bevezetése és a kényszerű bezárás tovább súlyosbította. Ugyanakkor tudjuk, hogy most mindenkinek nehéz, és ilyen esetben még nehezebb kérni, de nagyon köszönjük, ha ezzel segíteni tudják az Átrium újranyitását és fennmaradását!

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy 2020. július 17. után a COVID–19-veszélyhelyzet okán született kormányrendeletek miatt elmaradt előadások jegyeinek cseréje, beváltása, felhasználása nem lehetséges! A banki utalásokra és a voucherek elküldésére július 17. után kerül sor!

Bízunk a mielőbbi találkozásban az Átrium színháztermében,
megköszönve kitartó türelmüket és megértésüket, egészséges és biztonságos jövőt kívánva mindannyiunknak:

az Átrium csapata

INFORMÁCIÓ
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×