Magyar Lovas Színház

2900 Komárom, Lovarda tér 4.
térkép
 


Kedves Nézőink!

Most, hogy kialakult a járványveszély és zárva vannak a színházak, sokan az otthonukban maradnak a kényszerű, vagy önként vállalt karantén miatt. A Magyar Lovas Színház Komárom mindenkinek jó egészséget és kitartást kíván!

Mivel önhibánkon kívül nem tudjuk az előadásainkat megtartani, a megváltott jegyek érvényesek lesznek későbbi időpontokra. Az előadásainkat amennyiben a zárlat feloldásra kerül, pótolni fogjuk. Addig is megértésüket kérjük látogatóink részéről!

Ha idejük engedi nézzék előadásaikat filmen! Kérjük, ha tetszett osszák meg! Várjuk a hozzászólásokat is! Jó szórakozást kívánva: A komáromi lovas színház teljes társulata! A járvány elmúltával a tervezett előadásainkat megtartjuk! Ne feledjék! ... mert lovas színház csak egy van!


A Lovas Színház egy megvalósult álom, mely az Ember, a Művészet és a Ló elválaszthatatlan egységét hivatott létrehozni. Egy igazi csapatmunkából születhet csak meg ez az egyedülálló művészeti kifejezésmód, amit lovas színháznak neveznek. 2004-ben történt megalakulásunk óta minden alkalommal csak egy cél lebegett a szemünk előtt, hogy a lehetőségeinkhez képest a legmagasabb művészi színvonalon szolgáljuk ki a nézőinket. A Komáromi Lovas Színház büszke arra, hogy örökre beírta nevét a magyar színháztörténelembe.

Előadások időrendben Bérletek Produkciók
INFORMÁCIÓ
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×