Skyland Trambulin és Élménypark

2011 Budakalász Omszk park 1.
térkép
 


Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban

A Budakalászi Önkormányzat döntésével párhuzamosan a lakosság és gyermekek egészségének védelme és a hazai járványügyi előírások hatékonysága érdekében március 16-ától (hétfőtől) a Skyland Trambulin és Élménypark határozatlan ideig nem fogad látokgatókat.

Az alapos mérlegelés után hozott döntésünk valamennyi közösségi foglalkozást érinti.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy korábban megvásárolt jegyek, bérletek, befizetett rendezvények összege nem fog elveszni, azok majd egy későbbi időpontban felhasználhatóak lesznek.

Megértésüket ezúton is köszönjük!SkyLandpark − Játék a fellegekben!

A SkyLandpark trambulin- és élménypark 3800 négyzetméteren nyújt remek kikapcsolódást gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak és baráti társaságoknak egyaránt. A kisebbek 4 éves kortól a négyemeletes játszóvárban közel 13 féle játékot próbálhatnak ki, a család többi tagja pedig további 11 különleges trambulinos játékon tesztelheti ügyességét.

A helyszín céges rendezvények, vagy csapatépítő programok kiváló otthona is lehet, hisz a játéktéren túl egy rendezvényterem is várja az érdeklődőket. Különleges, izgalmas, egyben biztonságos és hatósági szabványoknak megfelelő játékok, közel 120 trambulin, pénztárca- és családbarát, könnyű megközelíthetőség, akár 200 fő befogadására is alkalmas, három szülinapi ház, kiváló rendezvényhelyszín. Élmény és szórakozás az egész családnak! Ez a SkyLandpark!

Jegytípusok Utalványok
INFORMÁCIÓ

Az AUCHAN Budakalász áruházból az áruházon átsétálva lehet kizárólag bejutni hozzánk!

Cím: 2011 Budakalász Omszk park 1. (Auchan áruházban)
Tel.: +36 26 32 4444
E-mail cím: BUDAPEST@SKYLANDPARKS.COM

Skylandparks.com

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×