Ajándék- és tiszteletjegy-érvényesítés

Ajándék- és tiszteletjegy-érvényesítés

Ezen az oldalon az Ön birtokában lévő ajándékjegyeket vagy tiszteletjegyeket érvényesítheti egy adott időpontra. Erre azért van szükség, mert a múzeum kiállításait csak adott idősávra érvényes jeggyel lehet látogatni, és az ajándékjegy ill. a tiszteletjegy még nincs időponthoz kötve. A jegy érvényesítését legkésőbb a választott idősávot megelőző napon lehet elvégezni.

Fontos: a kiállításra belépni az ajándékjeggyel nem lehet, hanem arra az érvényesítés végén kapott, időpontra szóló belépőjegy jogosít. (Az érvényesítés után a továbbiakban ajándékjegyre már nincs szükség.) Arra készüljön, hogy az érvényesítés végén kapott belépőjegyeket ki kell nyomtatnia.

Kérjük, írja be a jegyen lévő vonalkódot (a vonalkód alatti betűsorozatot) az alábbi mezőbe, majd kattintson a Felvesz gombra. Ha több jegye van, egyszerre egy kódot írjon be, majd a Felvesz gomb után folytathatja a következővel.


Az áremelés jogát az intézmény fenntartja, ajándékjegy érvényesítésekor az esetleges különbözeti összeg kiegyenlítese szükséges!

Érvényesíteni kívánt vonalkód

Érvényesítéshez bejelentkezés vagy regisztráció szükséges.

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×